Zehra Öney
Mobil ve Dijital Teknolojiler Sosyal Medya

Facebook Basitleştirilmiş Uygulaması Facebook Lite’ı Yayınladı

Akıllı telefonlar geliştikçe, mobil uygulamaların gerektirdiği minimum donanım ve yazılım özellikleri alt seviye telefon sahiplerini zor durumda bırakıyor. Örneğin Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 8’i iPhone 4 sahipleri yükleyememişti, iOS 9’u da iPhone 4S sahipleri kullanamayacaklar muhtemelen.

Teknolojik gelişmelere göre mobil uygulamasını sürekli güncelleyen dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook, alt seviye telefon kullanıcıları için basitleştirilmiş mobil uygulamasını hizmete sundu.

Uzun süredir çalışmaları devam eden uygulamaya alt seviye Android kullanıcıları sahip olacaklar. Facebook, Facebook Lite adını verdiği uygulama ile özellikle gelişmekte olan Bangladeş, Nepal, Güney Afrika, Sudan, Sri Lanka, Vietnam gibi ülke kullanıcılarını hedefliyor.

Related posts

Sanal Gerçeklik ile Çocuklar (ve Büyükler) Oyuncak Hızlı Trenlerindeymiş gibi Hissedebilecekler

Zehra Öney

MMA Türkiye Olarak Mobil Pazarlama ve Mobil Reklam Sektörlerini Değerlendirdik

Zehra Öney

İngiltere’de Kart Ödemeleri, Nakit Ödemeleri Geçti; Temassız Ödeme Arttı

Zehra Öney
Zehra Öney
Web Sitesi