Zehra Öney
Genel

Tinder, Orijinal Uygulamadan 25 Kat Daha Küçük Boyutlu Lite Uygulaması Geliştirdi

Tinder, Orijinal Uygulamadan 25 Kat Daha Küçük Boyutlu Lite Uygulaması Geliştirdi

Tinder, arkadaşlık uygulamasının Android için daha küçük boyutlu halini duyurdu.

The Verge tarafından yayınlanan habere göre, Tinder Lite yakında Vietnam’da yayına başlayacak ve diğer Güney Doğu Asya ülkeleri de Vietnam’dan sonra aktif olacak.

Şirket, yeni uygulamanın orijinal uygulama ile karşılaştırıldığında 25 kat daha küçük olduğunu belirtiyor. Yeni uygulama Feed gibi kullanıcıların eşleştikleri kişilerin güncellemelerini görebildikleri özelliğe sahip olmayacak. Uygulama ayrıca, %20 daha az internet kullanacak, giriş seviyesindeki telefonlarda daha hızlı çalışacak ve standart versiyondan daha az batarya tüketecek. Eğer kullanıcılar ana uygulamada gold ya da plus plan üyeliklerine sahiplerse aynı özellikler Lite uygulamada da geçerli olacak.

Vietnam’daki kullanıcılar yeni uygulama için ön kayıt yaptırabilecekler ve uygulama yayına başladığında Google Play Store onlara bir bildirim gönderecek.

Görsel: e.vnexpress.net

Related posts

Markalar Hangi İçerikleri Üretiyor, Hangilerini En Etkili Buluyor?

Zehra Öney

2019’a Kadar Müzik Sektörünün Neredeyse Tamamı Online Olacak

Zehra Öney

Tesla 36 Saatte 253.000 Adet Model 3 Siparişi Aldı

Zehra Öney
Zehra Öney
Web Sitesi