Zehra Öney
Sosyal Medya

Facebook “Messenger Day”i Test Ediyor

Facebook, Instagram’da uyguladığı Stories’i, anlık mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger’a da getirmek için test yapmaya başladı.

Geçtiğimiz aylarda Instagram, Stories adıyla kullanıcılara yeni bir özellik sunmuştu: Kullanıcıların fotoğraf ya da 10 saniye uzunluğundaki video formatında paylaştıkları içeriklerin 24 saat sonra yok olduğu Stories, pek çok kişi tarafından Snapchat’in “Discover” özelliğine benzetilmişti.

Facebook, Instagram’da uyguladığı Stories’i, anlık mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger’a da getirmek için test yapmaya başladı. Şu sıralar sadece Polonya’da aktif olarak test edilen Messenger Day özelliği, Instagram’ın Stories özelliğinin aynısı olacak.

Messenger Day özelliğinde, kullanıcılar fotoğraf ve videolarına filtre ve sticker’lar ekleyebilecekler. Paylaşılan görseller 24 saat sonunda otomatik olarak silinecekler.

Test için Polonya’nın seçilme sebebi ise, Instagram’ın Polonya’da çok yoğun bir kullanımının olmaması gösteriliyor. Bununla birlikte Messenger, ülkede son derece popüler.

Messenger Day’in yakında diğer ülkelerde de kullanıma sunulup sunulmayacağını hep birlikte göreceğiz.

Related posts

Mobil Uygulama Pazarının Büyüklüğü 2021’de 6,3 Trilyon Dolara Ulaşabilir

Zehra Öney

Cambridge Analytica Skandalına Rağmen Facebook Birinci Çeyrekte Rekor Gelir Elde Etti

Zehra Öney

2014 Yılındaki Sosyal Medya Reklam Harcamalarının Yüzde 75’i Facebook’a Yapıldı

Zehra Öney
Zehra Öney
Web Sitesi